ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτογραφίας

Ανάμεσα στα υπόλοιπα μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους που διοργανώνει το fotoart με δάσκαλο τον Δημήτρη Ασιθιανάκη, αλλά και άλλους εξειδικευμένους δάσκαλους, προσφέρει και ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας. Η ανάγκη έχει προκύψει μετά από αιτήματα πολλών φίλων του fotoart που είτε ο περιορισμένος χρόνος δεν τους επιτρέπει να ενταχθούν σε κάποιο από τα ομαδικά μαθήματα φωτογραφίας του fotoart, είτε οι ανάγκες τους για μαθήματα είναι πολύ στοχευμένες, τόσο  που τα οργανωμένα μαθήματα φωτογραφίας του fotoart δεν τους καλύπτουν και για αυτό τον λόγο έχουν ανάγκη από ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας.

Επικοινωνήστε μαζί μου  (Δημήτρης Ασιθιανάκης ο δάσκαλος των μαθημάτων του fotoart) στα τηλέφωνα 6944303397  και στο 2105745625  ή με μήνυμα στο προφίλ μου στο  facebook )

Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτογραφίας για κάθε ανάγκη

Τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας μπορούν να αφορούν οτιδήποτε από την τεράστια γκάμα των φωτογραφικών γνώσεων. Μπορούν να αφορούν από μαθήματα για την χρήση και τις ρυθμίσεις μιας καινούργιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, μέχρι την φωτογράφιση αντικειμένων σε συνθήκες στούντιο για τις ανάγκες ενός ιντερνετικού καταστήματος (e-shop). Τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας  μπορούν να αφορούν από πληροφορίες για διάφορες φωτογραφικές τεχνικές της ψηφιακής φωτογραφίας μέχρι τις ιστορικές φωτογραφικές τεχνικές του 19ου αιώνα και τον φωτογραφικό σκοτεινό θάλαμο.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Φωτογραφίας online

Αυτά τα μαθήματα που μπορούν να γίνουν και εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ για να μπορούν δάσκαλος και μαθητής  να κερδίζουν χρόνο και να μην χρειάζεται να μετακινούνται, προσαρμόζονται στους ρυθμούς του μαθητή και σαν ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας στοχεύουν τις λύσεις που αφορούν τις ανάγκες του. Σαφέστατα τα ομαδικά προγράμματα είναι τα μαθήματα που προτείνει το fotoart σε όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας. Όμως καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές τα προσωπικά προγράμματα και η έλλειψη χρόνου δεν μας δίνουν την ελευθερία επιλογής. Τότε τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι η λύση.

 

Visit Us On Facebook