ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ONLINE

Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία Online

 

Νοέμβριος – Δεκέμβριος ή Ιούνιος – Ιούλιος

Η “Εισαγωγή στην ψηφιακή φωτογραφία” είναι ένα δίμηνο σεμινάριο φωτογραφίας του Fotoart (15 ώρες – 6 μαθήματα) που επαναλαμβάνεται 2 φορές μέσα στη χρονιά. Μια την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου και μια την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου. Το σεμινάριο αυτό που γίνεται online μέσω του Google Meet και τα μαθήματα του απευθύνονται σε όλους τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η Ψηφιακή Φωτογραφία, είτε φωτογραφίζουν είτε όχι, είτε έχουν φωτογραφική μηχανή είτε όχι. Είναι ο καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για τον εξάμηνο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας για αρχάριους του fotoart παρόλο που δεν είναι προαπαιτούμενο.

Επικοινωνήστε μαζί μου  (Δημήτρης Ασιθιανάκης ο δάσκαλος των μαθημάτων του fotoart) στα τηλέφωνα 6944303397  και στο 2105745625  ή με μήνυμα στο προφίλ μου στο  facebook )

Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία

 

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του δίμηνου σεμιναρίου είναι : Μια Μικρή ιστορία της Ψηφιακής Φωτογραφίας, Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Ψηφιακής Φωτογραφίας, Τα  χαρακτηριστικά των Ψηφιακών Φωτογραφικών μηχανών, Οι παράμετροι της Φωτογραφικής Λήψης, Η Φωτομέτρηση στην Ψηφιακή Φωτογραφία, Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των Εναλλακτικών Φωτογραφικών Φακών, Ψηφιακή Φωτογραφία σε Φυσικό Φως, και τέλος η Ψηφιακή Επεξεργασία.

Το κόστος είναι 100 ευρώ που πληρώνεται σε 2 μηνιαίες δόσεις των 50 ευρώ.

Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία το βιβλίο

Στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο “Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία” προσφέρεται δωρεάν σε ψηφιακή μορφή (.pdf) το  ομώνυμο βιβλίο του δασκάλου του σεμιναρίου Δημήτρη Ασιθιανάκη ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Μπορείτε να κλείσετε θέση σε οποιοδήποτε δίμηνο σας βολεύει. Ή το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου ή το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου.

Επικοινωνήστε μαζί μου  (Δημήτρης Ασιθιανάκης ο δάσκαλος των μαθημάτων του fotoart) στα τηλέφωνα 6944303397  και στο 2105745625  ή με μήνυμα στο προφίλ μου στο  facebook )