ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Μαθήματα Φωτογραφίας για αρχάριους

Το πρώτο πράγμα που οργανώσαμε στο fotoart ήταν μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους. Τα μαθήματα είναι δομημένα στις σύγχρονες ανάγκες του φωτογράφου της ψηφιακής εποχής.  Δύο είναι τα πιο δημοφιλή προγράμματα μαθημάτων φωτογραφίας του fotoart.

Μαθήματα Φωτογραφίας για αρχάριους
Επικοινωνία για μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους

Μαθήματα Φωτογραφίας για αρχάριους “Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία”

Τα πρώτα μαθήματα που οργανώνει το fotoart με δάσκαλο τον Δημήτρη Ασιθιανάκη  είναι  ο  κύκλος έξι (6) δίωρων μαθημάτων που ονομάζονται “Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία” που γίνετε κάθε Ιούνιο και Ιούλιο, αλλά και κάποιες χρονιές (όπως την περίοδο της πανδημίας), Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αυτά τα μαθήματα φωτογραφίας  για αρχάριους απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο της ψηφιακής φωτογραφίας και δεν χρειάζεται να έχουν ούτε κάποια πρότερη γνώση, ούτε καν φωτογραφική μηχανή.  Μπορεί απλά να ενδιαφέρονται για την φωτογραφία ή να φωτογραφίζουν με το κινητό τους. Το σίγουρο είναι ότι το όποιο ενδιαφέρον τους θα ενισχυθεί  για την φωτογραφία που σίγουρα θα τους ενισχυθεί με αυτά τα μαθήματα. Αυτά τα μαθήματα είναι η  ιδανική εισαγωγή για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τον εξάμηνο κύκλο μαθημάτων του fotoart για  αρχάριους

Μαθήματα Φωτογραφίας για αρχάριους, εξάμηνος κύκλος μαθημάτων

Μετά την εισαγωγή στην ψηφιακή φωτογραφία,  υπάρχουν οι  εξάμηνοι κύκλοι μαθημάτων φωτογραφίας του fotoart για αρχάριους που αφορούν την φωτογραφική λήψη και γενικά την τεχνική της ψηφιακής φωτογραφίας. Το πρόγραμμα είναι ακριβώς το ίδιο και για τους 2 εξάμηνους κύκλους. Τετράωρα εβδομαδιαία μαθήματα που περιλαμβάνουν και φωτογραφικές ασκήσεις. Η μόνη τους διαφοροποίηση είναι ότι ο ένας κύκλος ξεκινάει τον Οκτώβριο και διαρκεί μέχρι τον Απρίλιο και ο άλλος ξεκινάει τον Φεβρουάριο και διαρκεί μέχρι τον Ιούλιο. Απευθύνεται σε αρχάριους χωρίς πρότερη φωτογραφική εμπειρία και γνώση και σκοπό έχει να τους λύσει όλες τις απορίες με τα θέματα της τεχνικής της ψηφιακής φωτογραφίας, αλλά να τους προσφέρει και την μίνιμουμ  απαραίτητη φωτογραφική παιδεία μέσα από την μελέτη του έργου σπουδαίων φωτογράφων, την ιστορία και την εξέλιξη της αισθητικής της φωτογραφίας και την σχέση της φωτογραφίας με την ζωγραφική και τις υπόλοιπες τέχνες. Γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο στα μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους, δηλαδή για ανθρώπους που δεν έχουν πρότερες γνώσεις για το φωτογραφικό μέσο. Να αποκτήσουν μαζί με τις απαραίτητες γνώσεις της τεχνικής της φωτογραφίας και την μίνιμουμ φωτογραφική παιδεία που αφορά την ιστορία και την αισθητική της φωτογραφίας, αλλά και γενικότερα γνώσεις για τις υπόλοιπες τέχνες που βρίσκεται σε μια διαρκή επικοινωνία και αλληλοεπηρεασμό η φωτογραφία.

Βασικά μαθήματα φωτογραφίας για όλους

Δίωρα μαθήματα που αφορούν τις απαραίτητες γνώσεις για την φωτογραφική μηχανή το φωτόμετρο, τους φωτογραφικούς φακούς και τα φίλτρα. Μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους που χρειάζονται τα απολύτως απαραίτητα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά δίωρα βασικά μαθήματα φωτογραφίας για όλους

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ

ΤΟ ΦΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα μαθήματα φωτογραφίας και οποιαδήποτε απορία σχετική με την φωτογραφία, τα μαθήματα και σεμινάρια φωτογραφίας μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6944303397.

Visit Us On Facebook