ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ομαδικά Μαθήματα Φωτογραφίας από το Fotoart

Πολλές φορές οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για μαθήματα φωτογραφίας και με προσεγγίζουν με ρωτάνε πέρα από τις προφανείς διαφορές που έχουν τα ιδιαίτερα μαθήματα φωτογραφίας από τα ομαδικά μαθήματα φωτογραφίας (π.χ. κόστος, κοινωνικοποίηση) ποιο από τα δύο είδη μαθημάτων φωτογραφίας προσφέρουν στους συμμετέχοντες την μεγαλύτερη εξέλιξη;

Η προτίμηση μου στα ομαδικά μαθήματα φωτογραφίας είναι ξεκάθαρη. Ειδικά για εκείνα τα ομαδικά μαθήματα φωτογραφίας που περιλαμβάνουν και φωτογραφικές ασκήσεις, όπως όλα τα ομαδικά μαθήματα του fotoart. Όταν τα μαθήματα περιλαμβάνουν εβδομαδιαίες φωτογραφικές ασκήσεις οι συμμετέχοντες εκτός από την κριτική των δικών τους φωτογραφιών που είναι σχετικές με την ύλη βλέπουν τις φωτογραφίες και ακούν την κριτική και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Έτσι υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία που δεν μπορεί  με τίποτε να την φτάσει το ιδιαίτερο μάθημα.

Ομαδικά Μαθήματα Φωτογραφίας

Τα Oμαδικά Mαθήματα Φωτογραφίας που προσφέρει το Fotoart με τον Δημήτρη Ασιθιανάκη

Τα τακτικά ομαδικά μαθήματα φωτογραφίας του fotoart είναι τα παρακάτω. Πρώτα από όλα το δίμηνο ομαδικό σεμινάριο ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Έξι δίωρα μαθήματα που κάνουν αυτό που λέει ο τίτλος τους. Εισάγουν αυτούς που το παρακολουθούν με τον καλύτερο τρόπο στην σύγχρονη ψηφιακή φωτογραφία. Το ομαδικό σεμινάριο “Εισαγωγή στην Ψηφιακή Φωτογραφία” επαναλαμβάνεται σταθερά το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου και είναι ο καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιηθεί ως ο προθάλαμος για τον Εξάμηνο Κύκλο Μαθημάτων Φωτογραφίας του fotoart για αρχάριους. Ο εξάμηνος κύκλος μαθημάτων φωτογραφίας γίνεται σε δύο περιόδους. Την περίοδο Οκτωβρίου – Απριλίου και την περίοδο Φεβρουαρίου Ιουλίου. Αμέσως μετά από τον εξάμηνο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας για αρχάριους, ακολουθούν τα ομαδικά μαθήματα φωτογραφίας του fotoart για προχωρημένους.  Πάλι ένας εξάμηνος κύκλος που διαρκεί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο.